ZWEMDIPLOMA B


Zwemdiploma B behalen bij Zwemschool Zernike

Nu diploma A is behaald, is de eerste stap gezet om te kunnen zwemmen. Maar toch is er meer nodig om je kind met een gerust hart het water in te laten gaan, ook omdat er ooit een tijd komt dat je kind meer wil ontdekken: een wedstrijdje naar de overkant zwemmen, van de wildwaterglijbaan af, een wedstrijdje wie het langst onder water kan zwemmen. Daarom is diploma B er om vaardigheden verder te ontwikkelen. De lessen hiervoor geven wij bij Zwemschool VetCool Zernike in Groningen.

zwemdiploma B

Veilig plezier beleven

De nadruk van diploma B ligt onder andere op het zwemmen van langere afstanden. Hoe doe je dat verantwoord? Wat zijn goede ademhalingstechnieken? Welke zwembewegingen zijn belangrijk? Daarvoor zijn ook een goede conditie en een veilige manier van bewegen nodig. Daarnaast leren we een goede duik aan en leren we aan hoe er een bepaalde afstand onder water gezwommen kan worden. Het fijne is dat alle zwemslagen al geleerd zijn bij diploma A; vandaar dat de kans groot is dat je kind snel diploma B ook behaalt.

Het behalen van diploma B is ook een voordeel bij recreatief zwemmen. Met bijvoorbeeld een kinderfeestje is het zwembad één groot speelparadijs. Talloze, kleurrijke waterglijbanen of een deel met een stroomversnelling: hoe leuk is dit voor je kind? Met een diploma B op zak kan je kind op een veilige manier plezier beleven. Hij of zij heeft geleerd hoe er in deze situaties gezwommen moet worden.

Heeft je kind diploma B al gehaald?

Dan denk je misschien dat je kind klaar is, maar voor je kind is het ook belangrijk om zwemdiploma C te halen.

Je kunt je kind ook direct aanmelden bij onze Zwemschool VetCool in Groningen-Noord.

Zwemles en afzwemmen diploma B

De lessen voor diploma B duren 60 minuten, voor ongeveer drie maanden. In deze wekelijkse les bereiden we je zoon of dochter goed voor op het afzwemmen voor het volgende diploma. De groepen bestaan uit 10 tot maximaal 12 kinderen. Ongeveer drie maanden na het behalen van diploma A kan er afgezwommen worden voor diploma B. 

Lesmogelijkheden:
Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Lesduur:
60 minuten

Groepsgrootte:
10-12 kinderen

Vooruitgang bijhouden

Bij Zwemschool VetCool in Groningen-Noord bieden wij ook een systeem aan waar je de vooruitgang van je zoon of dochter kunt zien. Hier staan de nieuw geleerde vaardigheden in, maar ook van bijvoorbeeld diploma A. Heb je hier vragen over? Wij staan altijd klaar om je meer informatie te geven. Neem gerust contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees